Image

107 simo  Suoranta

Kuntavaaliehdokas

Ei pelkkää puhetta, vaan

ENEMMÄN TEKOJA

koulukeskuksen kehittäminen

Koulukeskuksesta on mahdollisuus kehittää loistava opinahjo niin nykyisille kuin tulevillekin käyttäjille. Rakennusten ja ympäristön turvallisuutta on kehitettävä tolkun ratkaisuilla.

yrittäjyyden tukeminen

Alueen yrittäjiä on kuunneltava ja tuettava. Emme voi myöskään enää näyttäytyä hankalana alueena perustaa yritystoimintaa. Kaavoitusta suoraviivaistettava, että varsinkin kestävän kehityksen edistävälle toiminnalle on hyvät edellytykset.

tasa-arvoinen kohtelu

Kaikkia on kohdeltava tasa-arvoisesti ikään, sukupuoleen, kieleen ja ihonväriin katsomatta. Palveluiden saatavuutta tasapainotettava, että ne ulottuvat kaikille ja niitä on riittävästi.


hyvinvointia harrastamalla

Monipuolet harrastusmahdollisuudet ja erityisesti liikuntapalvelut ovat lähellä sydäntäni. Uimahallin ja koirapuiston rakentaminen Sepänkylään toteutettava. Harrastaminen edistää hyvinvointia ja se on kaikkien mustasaarelaisten etuoikeus.

yhteistyö yli kuntarajojen

Mustasaaren on tiivistettävä yhteistyötä Vaasan seudun kuntien kanssa. Kuntaliitosneuvottelut ovat mahdollisuus seudun hyvinvoinnin ja varauden kehittämisen kannalta.


kestävä kehitys

Ratkaisuja liikenteeseen, jotka kestävät aikaa. Tuulivoimahankkeille ja sähköautojen latauspisteille täysi tuki. Investointi kestävään kehitykseen on investointi tuleviin sukupolviin.

MSK - Mustasaaren Suomenkielisten Kunnallisjärjestö

Puoluepoliittisesti sitoutumaton ryhmä

Kuka minä olen?

Perhe ja työ

Olen 37-vuotias toiminnan mies Sepänkylästä. Olen kotoisin Laihialta, josta lähdin Vaasaan Yliopistoon opiskelemaan ja lopulta asetuimme vaimoni kanssa Sepänkylään, jossa olemme asuneet yli 10 vuotta. Silmäteräni on 9-vuotias tyttäreni, joka käy ruotsinkielistä koulua.

Ammatillisesti olen digitaalisen markkinoinnin, viestinnän ja analytiikan ammattilainen ja autan yrityksiä menestymään verkkoliiketoiminnassa. Nykyisessä roolissani työskentelen data-analyytikkona ja johtoryhmän jäsenenä media- ja markkinointipalveluiden parissa.

harrastukset

Pidän yllä hyvää fyysistä kuntoa juoksemalla, hiihtämällä ja kuntosaliharjoituksilla. Kuuntelen paljon musiikkia ja usein minuun törmääkin kuulokkeet päässä. Nautin hyvästä ruoasta ja juomasta, ja tykkään itsekin kokkailla.

Meillä on kaksi kääpiösnautseria, joiden kanssa arkemme pyörii. Agility on perheemme yhteinen harrastus. Ajan salliessa harrastan video- ja lautapelejä. Ajoittain hemmottelen itseäni maistelemalla viskejä.

Lue lisää Facebook-sivultani

@ehdokas.suoranta