Simo Suoranta profiilikuva

Simo Suoranta

Olen kokenut markkinoinnin, viestinnän ja analytiikan asiantuntija digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Työssäni autan yrityksiä kasvamaan tiedolla johtamisen periaatteilla. Strategisen työn lisäksi olen käytännön tekijä ja asioiden ja ihmisten johtaja.

Kokemukseni ulottuu sekä kansainväliseen B2B-liiketoimintaan että paikalliseen kuluttajabisnekseen. Olen johtanut digitaalisen markkinoinnin tiimiä ja vastannut sen asiakashankintaprosessista myyntiä varten. Nykyisessä roolissani vastaan analytiikan kehittämisestä, tiedolla johtamisen periaatteiden jalkauttamisesta ja toimin johtoryhmän jäsenenä.

Teknologian ja datan hallinta sekä hyödyntäminen on iso osa työtäni. Olen vienyt läpi useita markkinoinnin teknologiaan liittyviä hankkeita ja jalkauttanut niitä osaksi yrityksen prosesseja. Viimeisimmät hankkeet ovat liittyneet data-alustan kehitykseen ja sen hyödyntämiseen.

Vapaalla perheen, kodin ja koirien lisäksi pidän yllä hyvää fyysistä kuntoa. Harjoittelen kestävyyskuntoa juoksemalla ja hiihtämällä, ja lihaskuntoa kuntosalilla. Tähän mennessä olen juossut kaksi maratonia.

OTA YHTEYTTÄ